Follow by Email

dinsdag 14 oktober 2008

enkele herinneringen van onze kampingperiode van 14 jaar
Dit zijn enkele foto's van onze kampeer periode zowel in Houfalize als in Blier-erezeé!
In Houfalize hebben we zeker 7 jaar gestaan en in Blier ongeveer 4 jaar,wij hebben er erg graag gestaan,hebben erg toffe vrienden leren kennen die nu nog onze vrienden zijn , Eddy en Francine waren onze buddy's,erg tof koppel en gelukkig echte wandelaars,we hebben met deze mensen erg mooie wandelingen gemaakt,waarover later verslagen en foto's volgen.......EEN droom van mensen,plannen om samen weekends te doen en als het kon ook vakanties,wat niet steeds kon,door mijn werk. Dit koppel streekgenoten, bij toeval,mensen met twee honden Micha en Tessy,waren onze wandelpartners dus,in weer en wind,winter,lente,zomer en herfst! Daar later meer over,doch dit was onze reuze tijd,toen hebben wij onze zoon verloren Peter 23 jaar aan Kanker,en is het kamperen eigenlijk voor ons gestopt!.
Maar ondertussen,hebben wij de draad weer opgepakt en zijn naar Frankrijk geweest met een tentje.....onze mooiste vakantie ooit!!!!
Doch ik kan blijven vertellen en eigenlijk niemand die hierin is geinteresseerd,doch dat is zeker niet waar daar ook onze vrienden en kennissen dit blog bezoeken en wel geintresseerd zullen zijn;ook een kleine opmerking,onze vrienden Eddy en Francine, zijn echte honden liefhebbers,Eddy is zelfs hondendresseur in ST.Niklaas!
Maar dat gaat allemaal met beetjes komen,per week minstens één item, zoals je weet voor de sport moet je naar funrunner gaan!
Dit dus als inleiding,maar er volgt nog veel! wie wel geinteresseerd is hoor ik wel,wie nie,die zie ik niet meer, waarschijnlijk?
Voor iede wat wils.......................
Volgende keer zeker de foto's van onze vrienden!!!!!


Geen opmerkingen: