Follow by Email

zaterdag 27 september 2008

Duurloop 25 km in club VOLH

Dus vroeg opgestaan en naar de club gereden met Myriam.Daar heb ik een duurloop van 25 km gedaan en zij haar les 25 van start2run!
Er was reeds een massa volk op de Finse piste,allemaal mensen die niet goed konden slapen? Het weer erg mooi een beetje fris,maar toch lekker om te lopen!Mijn HSg 122 / hsm 140 , enkele heuvels gedaan daarmee die maxvan 140! Myriam loopt nu gemakkelijk haar 5km en zowel op stijgend als vlak parcours,die doet dat erg goed,ik zal er nog moeten voor oppassen in de toekomst vrees ik!!!
Dus de zaterdag goed begonnen en nu deze namiddag er eens opuit,naar.........?
Dat moeten we nog eens bekijken.

vrijdag 26 september 2008

Vandaag eens de luie uitgehangen en madam ook

Daar ik vanavond rustdag heb,zie hier de bloglopers,deze kliek is wel voor 90% tof !
Met deze mensen heb ik dus vorige zondag 32.7 km gelopen en geweldig genoten,toen hebben wij op het mooiste parcours gelopen (bos)In Mol rond het Zilvermeer,dat was een dag om ,ooit te vergeten! Een duurloop in groep is nog steeds plezanter,dan 32.7 km alleen te lopen,de tijd gaat vlugger,er wordt gelachen!!!!!
En nadien hebben wij ook stevig gegeten, ik bedoel dan ook stevig hoor!

donderdag 25 september 2008

zaterdag en zondag naar de club om duurloop 25 km te doen met vrouwke,doch deze mag een beetje vroeger stoppen als ze braaf is!!!


Nu zaterdag en zondagmorgend gaan mijn vrouwke en ik onze beentjes eens uitstrekken in Beveren in de club VOLH,Mijn Myriam gaat haar 40 of 45 minuutjes lopen(met al eens een rustje) ik zal een duurloop doen van 25 km zaterdag en zondag ga ik daar heuvelloop doen erg plezant en erg vermoeiend! Wat na een lekkere douche een gemoedsrust meebrengt,ongelooflijk.

Dit dan op de Finse piste en het weekend kan niet meer stuk!!!!

Wel gaan wij nadien ergens naartoe onder leiding van Chika en Nikita,die hun wensen wel kenbaar zullen maken!

En er schieten misschien wel enkele mooie foto's aan over? Als de fotograaf van dienst(ik dus) eens even geen last heeft van zijn bijziendheid. Want er komt sleet op de oogjes,niet op de beentjes,gelukkig maar! En er schijnen nog zo dingen aan het verslijten te zijn.....mijn schoenen!

Of wat werdt er weeral gedacht mischien?

Dus als het weer goed is maak ik de kust onveilig ,van het weekend,na gedane arbeid natuurlijk.

het recreantjeIk ben Patrick en ben een hardloper op recreatief vlak en wedstrijdvlak.Ook mijn vrouwke Myriam loopt de 5 km start to run tot 10 km!

Maar naast het lopen ben ik nog in veel zaken geinteresseerd,zoals, fotografie,wandelen maar dan stevig,fietsen met koersfiets,gezonde voeding en nog vele andere zaken.

Ik hou van mensen leren kennen!