Follow by Email

zaterdag 4 oktober 2008

gezien het mooie weer ga ik nog even wachten
Ik zal nog maar even wachten om te lopen,in de stille hoop dat het weer een beetje gaat veranderen,zoniet zal het deze namiddag met regenvestje en regenbroek worden een mens moet er iets voor over hebben,maar eerst ga ik naar de biblioteek nieuwe boeken halen,leesvoer om mijn grijs sponske te laten updaten.......Zoals je op de foto's ziet,één van beiden ga ik krijgen voor mijn verjaardag op 30 oktober,maar zit nog steeds met twijfels over welk machientje het moet worden,als ik er al een krijg natuurlijk??????????

gelopen aan het Galgenwheel

Dus een zichtje van het beruchte Galgenwheel waar in de jaren stillekens de booswichten een gratische chiropraktishe behandeling kregen,tot groot jolijt van de brave burgers.......
Het is nu een prachtig stuk natuur,waar het mooi wandelen of lopen is!Ik ga hier zeker op deze bosgrond nog komen lopen,je kan er gemakkelijk een toer doen van 20 km,zonder tweemaal op hetzelfde punt uit te komen! Wel was het deze morgen lange broek dag, 5°C.
Maar ik ben een koukleun geworden sinds ik mijn overtollige kilootjes verloren ben door het lopen! Dat scheeld erg veel tegenover de periode voor het lopen toen ik nog 92 kg woog en nu 70kg, nu werkt mijn speklaagske niet goed meer!!!!!

vrijdag 3 oktober 2008

geen halve marathon in Kuurne,wegens verkoudheid


Ik heb besloten die halve marathon in Kuurne maar zo te laten ,daar ik een flinke verkoudheid heb en deze niet beterd maar slechter wordt en op die manier er toch niets van kan maken in Kuurne,dus out!
om mij een beetje te troosten een fotooke van onze reis in Bretagne in juni.Dat was dan wel gelukt, ups en downs zo is life!!!

donderdag 2 oktober 2008

korte snelle natte loop 12 km


Deze keer een korte snelle 5m/km gelopen en weer goed nat,verdorie en ik heb reeds een verkoudheid!
Ik hoop morgen nog eens zonder regen te lopen,dan moet ons vrouwke ook haar training doen,die is nog banger van de regen dan ik.
Hartslag erg goed bij deze snelheid hsg 140/hsm 148 , dus alles nog ok denk ik,maar met een verkoudheid lopen,is niet echt gemakkelijk,weet ik nu.
Maar gevaarlijk is het ook niet,als je geen koorts hebt!!

woensdag 1 oktober 2008

vandaag looprustdag,dan heb ik tijd om eens iets anders te vertellen

Een van mijn erg grote interesses is lezen en wat lees ik nu het meeste en het liefste,namelijk boeken die gaan over het paranormale en de grensgevallen daarin,niets lugubers,gewoon van het gedacht dat er veel meer in de hemel en op aarde is dan wij durven dromen,dus een overtuiging die ik met echte wetenschappers deel!Ik bezit zelf een redelijke collectie en schuim de bibliotheken dan ook regelmatig af,ook ga ik minstens eenmaal per jaar naar het boekendorp in de ardennen om goedkoop aan leesvoer te geraken,ik ben daar een beetje een gepassioneerde in,wie tittels wil,laat maar weten!!!Wie zelf ook boeken heeft of goede tittels,laat ook maar weten,ik ben al dankbaar bij voorbaat!!!!!!!!
Nu de winter weer voor de deur staat,krijg ik meer tijd,anders neem ik in mijn bed een boek mee.Ik lees hier niet de suspense boeken,maar wel die min of meer wetenschappelijk ondersteund en of geschreven zijn.Van zodra ik links kan maken die ook werken,zullen ze verschijnen op mijn blog,sites hierover zijn ook welkom.Dus dat was het voor vandaag!

dinsdag 30 september 2008

We zullen vlug in de winter zitten denk ik

Dus dan maar wat vertellen over de periode dat wij een stacaravan hadden in Blier,Erezée,wallonie, van 1995 tot 2006.
Dat was nog eens een plezante periode,elk weekend weg naar ginder en onze vakantiedagen,allen naar Blier,mooie periode om eens op terug te zien. Toen deden wij dagelijks erg stevige wandelingen van 4 à 5uur bergop en bergaf,onze conditie is toen wel gemaakt denk ik.
Ik heb er nog massa's foto's van en nog een massa te vertellen,maar ga dat in stukjes en beetjes doen,dan wordt het niet vervelend! Die foto met die sneeuwman heb ik er bij gedaan om ons al een beetje in de juiste stemming te brengen, brrrr.......! Maar de gezellige dagen komen er dan ook weer aan,ik heb steeds genoten van de winter,ginder toch,nu ik loop,denk ik er ook al eens anders over,als je een duurloop doet in de sneeuw en de ijzige wind in je gezicht......maar toch na een warme douche,blijft het tof.
Dus volgende keer meer foto's en veel meer uitleg.


maandag 29 september 2008

Ons uitstapje van zondag
Dus deze zondag na het lopen nog eens naar hier gereden zie foto,wie weet waar dat is gefotografeerd? Ik en jij?


Het is en blijft daar toch erg mooi,elk jaar komen wij wel eens naar hier en het is steeds de moeite waard!


Ook onze twee hondjes zijn meegeweest natuurlijk,die moesten de weg wijzen.

zondag 28 september 2008

mijn zondags duurloopje 15 kmDeze morgend weer vroeg opgestaan,maar door de mist,ben ik toch later moeten vertrekken,bij ons op de Scheldedijk,zag je geen 10m ver.Dus dan toch gestart om 09h00,nog veel mist en 10°C,dus temperatuur was ok,heb dan mijn toertje van 15 km gelopen aan 122 Hs,dus rustig.Ik heb geen enkele andere loper gezien op het gehele traject????
Ook mijn vrouwke deed er haar tweede les van de nieuwe serie van 5km naar 10km en ook bij haar ging het vlot!!!!
Het zal nog een concurent worden van mij denk ik!!!!!