Follow by Email

zaterdag 18 oktober 2008

nog wat over het kamperen

Hier kwamen wij ons hout dus lenen,als het wat frisser werd en erg voordelig!?Deze foto is genomen tijdens een wandeling in Erezée zelf,de wandeling is ongeveer 30 km lang en veel op en neer,zweten geblazen,zelfs in de herfst,bij lage temperaturen,maar wij zijn stevige stappers........


Over mijn lopen zie funrunner!!!donderdag 16 oktober 2008

nog wat over onze wandellingen in de Ardennen


Dit was dikwijls een punt ,wat wij passeerden over de Ourthe; erg mooie plaats en een meer dan erg mooie wandeling,die wij meermaals met onze wandelvrienden hebben gemaakt,een wandeling van minstens drie uur en vollop genieten maar,onze hondjes en die van onze vrienden,amuseerden zich hierop erg goed,evenals wij natuurlijk!Er zijn ook foto's bij van iets verder,maar het kan maar mooi wezen zekers?, het is namelijk niet mogelijk alle foto's te publiceren in dagelijkse verslagen,daar dit vlug op de zenuwen zou gaan werken denk ik? Dus zal ik zo nu en dan er eens enkele van op mijn blog zetten! Je kan steeds reageren,indien het wat te...wordt!!!
Deze foto is van Hoton,of beter van een deelgemeenteke! Ik ga trachten er nog enkele fot's bij te zetten,maar ben op dit blog nog niet erg thuis,dus indien geen foto's,ben ik de mist ingegaan.......

dinsdag 14 oktober 2008

enkele herinneringen van onze kampingperiode van 14 jaar
Dit zijn enkele foto's van onze kampeer periode zowel in Houfalize als in Blier-erezeé!
In Houfalize hebben we zeker 7 jaar gestaan en in Blier ongeveer 4 jaar,wij hebben er erg graag gestaan,hebben erg toffe vrienden leren kennen die nu nog onze vrienden zijn , Eddy en Francine waren onze buddy's,erg tof koppel en gelukkig echte wandelaars,we hebben met deze mensen erg mooie wandelingen gemaakt,waarover later verslagen en foto's volgen.......EEN droom van mensen,plannen om samen weekends te doen en als het kon ook vakanties,wat niet steeds kon,door mijn werk. Dit koppel streekgenoten, bij toeval,mensen met twee honden Micha en Tessy,waren onze wandelpartners dus,in weer en wind,winter,lente,zomer en herfst! Daar later meer over,doch dit was onze reuze tijd,toen hebben wij onze zoon verloren Peter 23 jaar aan Kanker,en is het kamperen eigenlijk voor ons gestopt!.
Maar ondertussen,hebben wij de draad weer opgepakt en zijn naar Frankrijk geweest met een tentje.....onze mooiste vakantie ooit!!!!
Doch ik kan blijven vertellen en eigenlijk niemand die hierin is geinteresseerd,doch dat is zeker niet waar daar ook onze vrienden en kennissen dit blog bezoeken en wel geintresseerd zullen zijn;ook een kleine opmerking,onze vrienden Eddy en Francine, zijn echte honden liefhebbers,Eddy is zelfs hondendresseur in ST.Niklaas!
Maar dat gaat allemaal met beetjes komen,per week minstens één item, zoals je weet voor de sport moet je naar funrunner gaan!
Dit dus als inleiding,maar er volgt nog veel! wie wel geinteresseerd is hoor ik wel,wie nie,die zie ik niet meer, waarschijnlijk?
Voor iede wat wils.......................
Volgende keer zeker de foto's van onze vrienden!!!!!


verwijzing naar mijn loopblog vandaag interval 10 X 800m


Interval 3km inlopen-10 X 800m +3km uitlopen

doch dit kan je volgen op mijn lopersblog http://www.bloggen.be/funrunner

zondag 12 oktober 2008

wandelen in de Ardennen


Daar wij fervente wandelaars zijn,hebben we na het lopen de blikken doos genomen en zijn eens naar de Ardennen gereden in de mist,zoals we ook gelopen hadden! Wij zijn eens in Blier-erezée gestopt en hebben daar een tochtje gedaan van zo'n 29km,niet erg veel maar gezien de ochtendloop en de lange rit niet slecht? Ook is het in het begin steeds klimmen,zoals in Hotton,La Roche enz...,dat heeft zijn charmes ook natuurlijk,doch is erg zwaar in het begin,nadien gaat het veel beter,dus rugzak aan met als voornaamste inhoud: wc papier,toppochrafische kaart,compas en hoogtemeter,boterhammekes en drinken,want door ondervinding wijzer geworden,waar wij wandelen zijn geen cafékes.....,waar zijn we doorgeweest,MY en NY en een stukje Hotton.Erg mooi,erg rustig nu en vooral de kleuren pracht is geweldig.Ook als je stevig wandeld zoals wij kan je stil zijn en hebben verschillende vossen,everzwijnen,hagedissen,aardwormen(van 30 cm) geen echte slangen hoor maar iets dat er veel optrekt?!Maar kan even niet op de naam komen,wezels,en die noten verzamelaars met pluimstaart,gezien alsook enkele reeén . Wij hebben daar in de buurt 14 jaar gekampeerd en weten dus ons te gedragen in de natuur zoals het moet en dan zie je nog iets!Ik gatrachten er nog enkele foto's bij te voegen.